Herplaatsers

Wij hebben geen herplaatsers meer

 

Een herplaatsing 

De cattery is bedoeld kleinschalig te blijven. De beslissing om een geliefd huisdier te herplaatsen is moeilijk, maar soms is het nodig om de harmonie in de groep te bewaren of herstellen. Het welzijn van de poezen staat voorop.

De poes moet passen bij de nieuwe eigena(a)r(en) en andersom. Belangrijk is dat de poezen naast een warm mandje in huis veel aandacht krijgen, ruimte en op zijn tijd ook rust. Het beste is dat de poes in het nieuwe thuis een speelmaatje krijgt, dat kan ook een gewone huiskat zijn. We herplaatsen liefst in situaties met kinderen die ouder zijn dan 12 jaar.  Omdat onze poezen gewend zijn om naast binnenshuis een deel van de dag in een buitenren te kunnen verblijven, is het fijn als ook hun nieuwe thuis dit biedt. Een goede -ook medische-verzorging is uitgangspunt. 

De poezen zijn gezond, gechipt, gesteriliseerd, geënt en uiteraard ontwormd en vlo-vrij. U krijgt een stamboom en paspoort mee, evenals wat voer voor de eerste dagen, waar ze aan gewend zijn.

U kunt de te herplaatsen kat vrijblijvend bezoeken. U kunt daarvoor een afspraak maken op een moment dat beiden schikt. Poezen worden pas herplaatst als er persoonlijk contact is geweest en er wederzijds een goed gevoel bij de herplaatsing is. 

Serieuze interesse in een herplaatser? Schrijf dan een email aan lakesidecoons@hotmail.com en vertel iets over uzelf, b.v. hoe uw woonsituatie is, en wat u de poes/poezen kunt bieden. 

 

Deze herplaatsers hebben een thuis gevonden!

 

Grisha 

 Lakesidecoons Grisha MCO ns23, stamboom

Black silver tabby mackerel, geboren 04-11-2013

 

Dreamcatcher ofwel ‘Dreamy’
Lakesidecoons Dreamcatcher MCO 09 22 Stamboom

Black Tabby Classic met wit, geboren op 16-03-2009

 

  

 

 

Timaracoon´s Pascavello, aka Pacha, cream smoke, geboren 28 maart 2015

 stamboom